Back

Toelatingseisen

Henri la Fontaine Academie wilt onderwijs bieden van het hoogste niveau. Dit doen we door ervaren docenten in te zetten en hoogwaardig lesmateriaal te gebruiken. Om deze kwaliteit te behouden, verwachten we dat alle studenten voldoende gekwalificeerd en gemotiveerd zijn. Zo wordt u niet alleen geïnspireerd door de docenten en lesmateriaal, maar ook door uw mededeelnemers met hun ervaringen en inzichten. 

Daarom vragen we potentiële deelnemers om een vragenlijst in te vullen en/of een adviesgesprek bij te wonen. Op basis van de resultaten beslissen wij of u wordt toegelaten tot de opleiding. Dit alles is bedoeld om de beste leerresultaten te bereiken.

Onze doelgroep

Onze deelnemers beschikken over een afgeronde basisopleiding en besteden het grootste gedeelte van hun werktijd aan mediation (master- en advanced niveau) dan wel willen die stap zetten.

Om ook ambitieuze (startende of ‘herintredende’) mediators kennis te laten maken met Henri La Fontaine Academie bieden wij jaarlijks enkele PE-activiteiten aan op ambitie niveau. Hier kunnen zij PE-punten behalen los van een leerlijn.

Daarnaast bieden wij binnen een aantal van onze PE-activiteiten (onder)delen aan aan stakeholders, zoals o.a. directeuren, HR-professionals, managers en vertrouwenspersonen. Zodat mediators en stakeholders meer kennis opdoen omtrent, respectievelijk, de problematiek, en de werking en toegevoegde waarde van mediation.

Exclusief voor de top mediators in Nederland

PE-activiteiten

Voor hen die dit ambiëren bieden wij unieke opleidingen aan op master- en advanced niveau.

Onze werkwijze kenmerkt zich door mediators samen met onze ontwikkel adviseurs een ontwikkelplan op te laten stellen. Deze PE leerlijn stelt de mediator in staat om planmatig zijn/haar doelstellingen te behalen en ontwikkel wensen te realiseren.

Om deze PE leerlijn in te vullen biedt Henri La Fontaine academie een divers aanbod van opleidingen, masterclasses en evenementen aan om Permanente Educatie uitdagend en hoogwaardig in te vullen. Deze PE-activiteiten ontwikkelen wij of bieden wij aan in samenwerking met andere hoogwaardige opleidingsinstituten.

Sparringspartners

Door middel van gedegen voorbereidingen voor aanvang en een certificaat met een beoordeling bij afronding borgen wij kwaliteit. Dit resulteert in groepen met uitdagende gesprekspartners en inhoud en didactiek afgestemd op het profiel van onze deelnemers.

Om ook ambitieuze (startende of ‘herintredende’) mediators kennis te laten maken met Henri La Fontaine Academie bieden wij jaarlijks enkele PE-activiteiten aan op ambitie niveau. Hier kunnen zij PE-punten behalen los van een leerlijn.

Lees meer over de verschillende niveaus om te zien wat er bij uw doelen past: