Back

PE leerlijn

Iedere mediator moet Permanente Educatie punten halen, maar niet iedere mediator is hetzelfde; in kennis en ervaring, specialisaties, en in aanpak en karakter. Om ieders kwaliteiten zichtbaar te maken, certificeert Henri La Fontaine Academie een vernieuwend en uniek aanbod op advanced- en masterniveau.

Iedereen heeft zijn eigen ambitie, daarom maken wij samen met u als mediator een PE leerlijn; een leerroute om professioneel doelen te bereiken, en met uitdagende masterclasses en opleidingen PE-punten te halen.

Deze leerlijn is voor mediators die bereid zijn te investeren in tijd en ambitie. Daarnaast willen zij zichzelf meer dan 100% inzetten om nog beter te worden in wat ze doen. Om zichzelf zodoende te kunnen onderscheiden binnen hun vakgebied.

Adviesgesprek

Om een goed beeld te kunnen schetsen van wie u bent en wat uw doelen zijn, vragen we u om een vragenlijst in te vullen en op adviesgesprek te komen. Het adviesgesprek duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Hierna ontvangt u een adviesrapport met onze bevindingen waarmee een persoonlijke PE leerlijn gemaakt kan worden.

Adviesrapport

Na het adviesgesprek ontvangt u een rapport waarin de bevindingen van onze opleidingsadviseur staan beschreven inclusief aanbevelingen voor uw PE leerlijn.

Uiteraard is het rapport een advies en vrijblijvend. De Academie geeft u meerdere opties waaruit u kan kiezen, zodat de leerroute naadloos aansluit aan uw doelen en interesses.

Het is mogelijk dat we u adviseren elders een (specialisatie)opleiding te volgen waarna u bij ons de rest van uw PE-activiteiten kan afronden.

Investering

De investering voor het adviesgesprek bedraagt €75,-.

Wanneer u ervoor kiest om de leerlijn te volgen via Henri La Fontaine Academie zal de investering van €75,- uiteraard geminderd worden op het gehele opleidingstraject.    Wie steeds werkt aan de eigen ontwikkeling, leert onder alle omstandigheden het beste uit zichzelf te halen.