Back

Aanmeldingsprocedure

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze opleidingen zo hoog mogelijk is matchen wij iedere potentiële deelnemer bij de juiste groep. Om dit te kunnen doen vragen wij iedereen vooraf een vragenformulier in te vullen, dan wel op intake gesprek te komen. 

Wanneer u er al zeker van bent welke PE-activiteit u wilt volgen, dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via het aanmeldformulier. Wij zullen contact met u opnemen en de aanmeldingsprocedure in werking zetten. Bent u nog niet zeker welke opleiding of welk niveau het beste aansluit bij uw doelstelling en zou u graag in gesprek gaan met een van onze opleidingsadviseurs? Geef dit dan aan in de opmerkingen op het aanmeldformulier.

U kunt er ook voor kiezen om u aan te melden voor een adviesgesprek met onze opleidingsadviseur, Pauline. In een kort gesprek komt Pauline tot de kern van uw interesses, doelen en kwaliteiten. Gebaseerd op deze resultaten en een vooraf ingevuld vragenformulier zullen wij een advies rapport opstellen waarmee u uw eigen PE leerlijn kunt samenstellen.

Aanmelden

mr. Pauline Schonewille

Opleidingsadviseur

Pauline is jurist, familie mediator, docent recht en mediation, en trouwambtenaar. In haar werk komt ze veel in contact met mensen en dit is waar haar krachtpunt licht. Haar interesse in mensen zorgt ervoor dat ze snel tot de essentie kan komen van wie een persoon is en wat uw wensen en doelen zijn. Heeft u een vraag over een opleiding? Neem dan contact op met Pauline via de mail: pauline@hoefnagelsacademie.nl.